nummer1

Sluit aan op uw doel(groep)

Voor vele bedrijven is drukwerk een kleine stap in het gehele reclameproces. Drukwerk is een drager voor beelden, boodschappen en informatie. Wanneer er een goed begin wordt gemaakt, kunt u het maximale uit drukwerk halen. Belangrijk hierbij is dat uw boodschap aansluit op uw visie, uw doel en uw doelgroep. Heeft u dit duidelijk in beeld? Dan kunt met drukwerk het gewenste resultaat bereiken!

logotruecolours
nummer2

Kies het sterkste beeld

Met drukwerk wilt u een boodschap overbrengen op uw doelgroep. Hoe ziet dit eruit op drukwerk? Om het maximale uit drukwerk te halen, is het belangrijk dat de boodschap vertaald is in een sterk beeld. Het ontwerp van een flyer, poster, brochure of verpakking is dat wat uw doelgroep te zien krijgt. Het is belangrijk dat het ontwerp niet alleen de boodschap draagt, maar ook uw huisstijl zodat uw bedrijf herkend wordt.

relamedrukwerk
nummer3

Verstuur uw bestand niet te snel!

Het aanleveren van drukwerk is nog steeds een belangrijk onderdeel van het proces. Wilt u het maximale uit drukwerk halen? Controleer dan altijd uw bestand voordat u het naar de drukker stuurt. Sommige drukkerijen controleren een bestand niet en met bijvoorbeeld een verkeerde kleuropbouw kan het gewenste resultaat tegenvallen. Bij True Colours wordt ieder bestand door grafische vakmensen gecontroleerd. Zij kunnen eventuele fouten hieruit filteren. Let wel op dat u altijd zelf verantwoordelijk bent voor de inhoud en dat het daarom verstandig is bijvoorbeeld teksten te controleren op typfouten.

nummer4

Kies (niet) voor kwaliteit

Welke papiersoort kiest u? Welke manier van afwerking past bij uw drukwerk? Bij welke drukkerij laat u uw drukwerk drukken? De antwoorden op deze vragen hebben invloed op de kwaliteit van uw drukwerk. Het is niet altijd waar dat de hoogste kwaliteit het beste is voor uw drukwerk. De kwaliteit bepaalt de uitstraling en daarom is het goed vast te stellen wat u uit wilt stralen. Qhique en luxe? Dan is een dikke papiersoort met glanslaminaat wellicht de beste keuze. Kies dus voor de uitstraling die bij u past en zoek een drukker die dit voor u kan realiseren.

nummer5

Wek vertrouwen bij uw klant

De folder van de drogisterij is altijd hetzelfde formaat, dezelfde dikte en op dezelfde manier afgewerkt. Waarom? Consistentie is zeer belangrijk voor het vertrouwen van de klant in uw bedrijf. Inconsistentie wekt verwarring en wantrouwen. Door uw drukwerk consistent te laten drukken, behoudt u vertrouwen. Zeker zijn van consistentie? Kies dan voor een vaste drukkerij die u kent en optimale service biedt.

Direct contact

We staan voor u klaar.

Bel 030-241 26 30
of mail naar
mail@truecolours.nl

Drukwerk aanvraag

Kiest u voor hoogwaardig drukwerk? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Standaard producten

Bestel makkelijk en snel uw standaard drukwerk incl. bestandscontrole.

Webshop Info

Uw ontwerp op prachtige producten

Notitieboekjes

Notitieboekjes

Deze notiteboekjes zijn luxe producten en geven uw bedrijf dan ook een luxe uitstraling. De notitieboekjes zijn van hoge kwaliteit en naar wens in te richten. Lees meer

Aluminium mappen

Aluminium mappen

Plaats uw eigen ontwerp of logo op een luxe aluminium map. Alle zijden zijn full colour bedrukbaar, waardoor uw merk volledig zichtbaar is. Lees meer

Kranten

Kranten/krantjes

Kranten of krantjes kunnen op verschillende manieren gevouwen worden. U kunt de kranten uiteraard geheel naar eigen wens bestellen en laten bedrukken. Lees meer

Feedback