nieuwe-website1

Een vernieuwde website

True Colours, fullservice drukkerij in Utrecht, helpt bedrijven en organisaties met het tonen van hun boodschap, product of service op hoogwaardig drukwerk. Een professionele uitstraling is tenslotte onmisbaar voor ieder bedrijf. True Colours streeft altijd naar optimale service en het vernieuwen van de website draagt hier volledig aan bij.

nieuwe-website2

True Colours 25 jaar
Voor het 25-jarige bestaan van True Colours is er een nieuw logo ontwikkeld. Het logo is ontwikkeld in een nieuwe stijl, die aansluit bij deze tijd. Wij willen uiteraard voorop lopen in deze snelgroeiende digitale wereld. Het kleurrijke logo past perfect bij True Colours en de kleuren zijn dan ook terug te vinden in de vernieuwde website.

nieuwe-website3

Media van vandaag
Websites worden tegenwoordig via verschillende devices bezocht. Onze vernieuwde website is uiteraard responsive, hierdoor kunt u de site optimaal gebruiken op uw computer, smartphone en tablet.

Directe contactmomenten
Wij vinden het belangrijk dat u makkelijk contact met ons kan opnemen. Daarom hebben wij de bereikbaarheid van onze website verbeterd. Ook zijn wij te bereiken via E-mail, Facebook en natuurlijk kunt u ons altijd bellen. U kunt via de vernieuwde website ook makkelijker naar onze extra services zoals de webshop, web to print en ordermanagement.

nieuwe-website5

Optimaal actief op social media
Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom zijn we bij True Colours via Facebook, Twitter en LinkedIn bereikbaar. U kunt gemakkelijk pagina's op onze website delen met uw eigen social media.

Meer aandacht
We besteden veel aandacht aan media content, dit doen wij door het gebruik van professioneel beeldmateriaal. Foto's en video's zeggen meer dan duizend woorden.

Omdat wij altijd meegaan met de tijd vinden wij het belangrijk om ons bezig te houden met actualiteiten. Hierbij kunt u denken aan feestdagen en huidige trends.

We stellen uw feedback zeer op prijs.

True Colours is altijd bezig met het verbeteren van haar service. Wilt u uw ervaring met ons delen, zodat wij hierop onze service kunnen aanpassen? Heeft u nog tips en wilt u dit met ons delen, dat kan door aan de rechterzijde op de oranje feedback-knop te klikken.

Direct contact

We staan voor u klaar.

Bel 030-241 26 30
of mail naar
mail@truecolours.nl

Drukwerk aanvraag

Kiest u voor hoogwaardig drukwerk? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Standaard producten

Bestel makkelijk en snel uw standaard drukwerk incl. bestandscontrole.

Webshop Info

Uw ontwerp op prachtige producten

Notitieboekjes

Notitieboekjes

Deze notiteboekjes zijn luxe producten en geven uw bedrijf dan ook een luxe uitstraling. De notitieboekjes zijn van hoge kwaliteit en naar wens in te richten. Lees meer

Aluminium mappen

Aluminium mappen

Plaats uw eigen ontwerp of logo op een luxe aluminium map. Alle zijden zijn full colour bedrukbaar, waardoor uw merk volledig zichtbaar is. Lees meer

Kranten

Kranten/krantjes

Kranten of krantjes kunnen op verschillende manieren gevouwen worden. U kunt de kranten uiteraard geheel naar eigen wens bestellen en laten bedrukken. Lees meer

Feedback