Brochure laten maken

Mijn boek in vertrouwde handen.

Er gaat veel vooraf aan het drukken van een boek. Aan ieder detail is zorg besteed en soms is er al jaren aan de inhoud gewerkt.

En nu is eindelijk het moment dat u uw boek mag laten drukken. Uiteraard moet het er van top tot teen fantastisch uit zien. U wilt zeker zijn van het beste resultaat en dit begrijpen wij. Door jarenlange ervaring en secuur handwerk is uw boek hier in vertrouwde handen.

Ik wil een offerte aanvragen
boek

"Korte lijnen en goed overleg vond ik erg belangrijk."

De opdrachtgever Stichting Vechtsnoer heeft Drukkerij aan de Vecht de opdracht gegeven om het drukwerk van het boekje “De kracht van Stichtse Vecht” te verzorgen. In samenwerking met True Colours is het boekje tot stand gekomen. De opdrachtgever vond het belangrijk dat het boekje in de regio werd vervaardigd en zo geschiedde. Met name de korte lijnen, direct contact met de orderbegeleiders en het feit dat alles om de hoek zit heeft geleid tot een goede samenwerking en uiteindelijk een mooi product.

Visser van Drukkerij aan de Vecht was zelfs bereid om de concurrentie uit het buitenland, buiten de deur te houden, omdat hij met name de korte lijnen, goed overleg en de mogelijkheid om drukvellen te kunnen controleren belangrijker vond.

Visser: “Vooral het contact voorafgaand aan de productie en het maken van proeven vooraf om het resultaat te kunnen beoordelen heeft mij doen besluiten om samen te werken met True Colours. Zelfs het afleveren, wat op zich nog wel een dingetje was, want er moest bij een statige villa aan de Vecht met de hand worden gelost (3 pallets), is prima geregeld. Een aantal dozen werden nog in auto van de opdrachtgever gezet, zodat deze gelijk met de distributie kon beginnen. Kortom service van het begin tot en met de aflevering. Een mooi product wat tot stand is gekomen door een goede samenwerking en dat stemt je blij.

boek

“Dit is het mooiste en grootste boek dat wij ooit gemaakt hebben.”

Zeilen is een van mijn grootste passies, daarom was het heel bijzonder dat wij het boek ‘Regenboog, Koningin van het water’ mochten maken. Mijn persoonlijke betrokkenheid zat hem vooral in de voorbereiding, wij werkten met een team van enthousiaste betrokken zeilers en een professionele auteur.

Het is een prachtig bijna encyclopedisch boek geworden waar 100 jaar Regenboog historie wordt verteld aan de hand van verhalen met historisch materiaal, interviews en veel prachtige beelden. Je vindt er onder meer elke gebouwde Regenboog in terug, naast een geweldig leesboek is het ook een prachtig naslagwerk geworden.

Het boek is groter en dikker (600+ pagina’s) dan alle boeken die wij hier gemaakt hebben en heel bijzonder; alle boeken zijn gepersonaliseerd met het zeilnummer van de huidige eigenaar. Een uniek project waar ik als zeiler met heel veel plezier aan heb meegewerkt en trots dat True Colours het zo prachtig heeft uitgevoerd. Dit is een stuk drukwerk dat over tientallen jaren nog in menig boekenkast zal pronken.

Mijn voordelen

Perfecte boeken

Professionele afwerking

Hoge kwaliteit, lange levensduur

Milieubewust gedrukt

Volledig op maat

Persoonlijk contact, goede hulp

Professionele bestandscontrole

terug bellen mailen

Contactgegevens

Adres

Savannahweg 64
3542 AW Utrecht

Telefoonnummer

(030) 241 26 30

Bedrijf

KvK Utrecht no 30100860
btw NL 801342429 B01

Feedback