tip1

Welk doel wilt u bereiken?

Het doel
Bepaal om te beginnen of een flyer het juiste medium is om uw boodschap over te brengen. De kunst van een flyer is om mensen snel te informeren. Er moet precies genoeg informatie op staan om ze nieuwsgierig te maken. Voor het maken van een flyer is het belangrijk dat u eerst het doel vaststelt. Is deze bedoelt voor een actie of wordt het een productflyer?

tip2

Pakkend beeld en een Sprekende tekst

Tekst
We hoeven u vast niet uit te leggen dat een flyer met een hele lange tekst ontzettend saai is, het is niet erg als uw flyer niet alle informatie bevat. Een flyer moet de ontvanger triggeren en interesse opwekken. Zorg er daarom voor dat uw tekst kort en krachtig is en uw ontvanger nieuwsgierig maakt.
Beeld
Eén beeld werkt vaak sterker dan meerdere beelden. Het is belangrijk dat het beeld en de titel elkaar aanvullen.

tip3

Contactinformatie en social media

Wanneer de ontvanger nieuwsgierig is geworden door bekijken en lezen van uw flyer, is het belangrijk dat de ontvanger contact met u kan opnemen. Zorg er daarom voor dat uw bedrijfsnaam, contactinformatie en eventueel uw social media-informatie zijn vermeld op uw flyer.

tip4

Laat uw tekst nalezen

Wanneer u een tekst schrijft wordt u vaak blind voor spel- en taalfouten, omdat u de tekst te vaak hebt gelezen. Een professionele tekst die taalfouten bevat, wordt vaak minder gewaardeerd door de ontvanger. Ook is deze minder overtuigend. Laat uw flyer daarom altijd nalezen door iemand om de spel- en taalfouten eruit te halen.

tip5

Het formaat en de juiste papiersoort

Papierformaat
Het formaat dat u kiest voor uw flyer is erg belangrijk. Wanneer het formaat te groot is zal de ontvanger het eerder weggooien, omdat het moeilijk is om te bewaren. Het meest gebruikte formaat voor een flyer is A5.
Papiersoort
Let erop bij het kiezen van uw papiersoort dat het materiaal uitstraalt wat u wilt overbrengen. Bijvoorbeeld als u een bedrijf heeft dat luxeproducten verkoopt, kies dan ook voor wat luxer papier.

Direct contact

We staan voor u klaar.

Bel 030-241 26 30
of mail naar
mail@truecolours.nl

Drukwerk aanvraag

Kiest u voor hoogwaardig drukwerk? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Standaard producten

Bestel makkelijk en snel uw standaard drukwerk incl. bestandscontrole.

Webshop Info

Uw ontwerp op prachtige producten

Notitieboekjes

Notitieboekjes

Deze notiteboekjes zijn luxe producten en geven uw bedrijf dan ook een luxe uitstraling. De notitieboekjes zijn van hoge kwaliteit en naar wens in te richten. Lees meer

Aluminium mappen

Aluminium mappen

Plaats uw eigen ontwerp of logo op een luxe aluminium map. Alle zijden zijn full colour bedrukbaar, waardoor uw merk volledig zichtbaar is. Lees meer

Kranten

Kranten/krantjes

Kranten of krantjes kunnen op verschillende manieren gevouwen worden. U kunt de kranten uiteraard geheel naar eigen wens bestellen en laten bedrukken. Lees meer

Feedback